Ranč Islander - Vransko

 

Ranč Islander se nahaja v neokrnjeni naravi Spodnje Savinjske doline v objemu hmelja in gozda. Smo le streljaj od avtocestnega izvoza Vransko, kar vam omogoča hiter in preprost prihod do nas. Na ranču nudimo terensko jahanje islandskih konj. Znanje ježe ni potrebno, saj imamo mirne konje, z vami pa je ves čas učitelj jahanja, ki vas uči in skrbi za varnost. Izposoja jahalne opreme je brezplačna, prav tako vas že čakajo osedlani konji. Omejitve glede starosti ni, jahajo lahko že otroci stari nekaj let. Za ne jahače oziroma spremljevalce so na voljo čudovite sprehajalne poti lahko pa si tudi izposodijo kolo, tiste neaktivne pa čaka pijača in prijetna družba.

Za tiste, ki pa že znate malo več vam nudimo nepozabno doživetje. Na voljo vam je več kot 20 različnih terenskih tur, ki vas vodijo od Žovneškega jezera do gorskih tur z razgledom na dolino in mesto Žalec. Ježa je vodena in vključuje veliko galopa. Konja lahko pripravite za ježo sami in se s tem še bolj povežete z njim.

Poleg ježe konj nudimo tudi šolo jahanja, počitniško-jahalne tabore, vožnjo s kočijo, praznovanje rojstnih dni in nakup sonaravno pridelane zelenjave in sadja.